Ajándék nőknek - selyem sálak, kendők kézzel festve. Karácsonyi, születésnapi ajándék nőknek

2010. március 29., hétfő

"Gondolat" selyemsál

ELKELT!
Hasonló selyemsál rendelhető





Chiffon selyemsálak új sorozatát fejlesztettem ki, "mintákkal", virágokkal, ezúttal lilában és kékben. Nagyon szép élénk, pillekönnyű, átlátszó sál a légies jellemeknek.

A felső csakrákra hat: torokcsakrától a koronacsakráig, ezáltal segíti az éleslátást, megkülönböztetőképességet, logikus gondolkodást, (szellemi) felismeréseket, ezek helyes kimondását, kifejezését.

A chiffon selyem mattabb, mint a pongé, viszont könnyedebb, átlátszóbb, lazább szövésű, ezáltal légiesebb. Kellemes tapintású, kellemes viselet. Selyem szoknya felső rétegeként is kiváló!

Ilyenkor fehér pongé 8-as selyem anyaggal alá kell bélelni, erre jöhet felső rétegként a festett chiffon, és máris kész az egyedi selyem szoknyánk!

Mérete: 45*180 cm
Anyaga: 100% chiffon selyem.
Ára: 3500 ft

Szeretnél kézzel festett chiffon selyemmel készült ruhát varratni? Egyedi árajánlatért keress meg a szilagyinori@freemail.hu e-mailcímen!

Az oldalamon látható selyemkendők egyedi, kézzel készített ajándékok szeretteidnek, akár Karácsonyra, akár születésnapra, névnapra, évfordulóra, nászajándék esküvőre. Ha te is szeretnéd megajándékozni választottadat velük, keress meg a szilagyinori@freemail.hu e-mailcímen, vagy a 20/515-8074-es telefonszámon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése