Ajándék nőknek - selyem sálak, kendők kézzel festve. Karácsonyi, születésnapi ajándék nőknek

2010. október 8., péntek

Selyemkendő - hol, mikor, mennyiért?

Lelőhelyek

Kézzel festett selyemkendőt sok helyen lehet kapni:
  • kézműves vásárokban, karácsonyi vásárokban, pl. Vörösmarty tér, Liszt Ferenc tér, Szeged, szerte az országban,
  • kézműves boltokban egész évben kaphatók
  • sőt, még akár bevásárlóközpontokban, pl. WestEnd is előfordulnak szakboltok, kézműves terméket árusitó standok, ahol találunk nekünk megfelelő selyemkendőt.
Végül az internet is alkalmas arra, hogy egyedi, kézzel festett selyem terméket vásároljunk. Ez az értékesitési mód ugyanúgy hordozza a személyes tanácsadást, mintha élőben, egy boltban válogatnánk. Fő előnye viszont, hogy rendelhető, módositható termékekkel találkozunk: a szint, mintát, formát, méretet mind-mind megválaszthatjuk, és igy igazán személyre szóló terméket vásárolhatunk.

Az internetes vásárlás további előnye, hogy kényelmesen válogathatunk, a számitógépünk előtt, és a fizetést is banki átutalással tudjuk intézni. Nem kell a vásárokat felkutatnunk, tehát az internet kiküszöböli az idény-jelleget, hiszen a kézműves vásárok nem mindig állnak rendelkezésre. Az internet viszont 0-24 óráig elérhető, kedvünkre válogathatunk a termékek között. Területileg is elérhetővé teszi a legkülönbözőbb termékek megvásárlását, legyen a készitő Magyarországon, vagy Floridában.

Árak

A selyemkendők árai nagyon változóak, de sajnos a boltokban, áruházakban kapható darabok az áruházi körülmények (bérleti dij, rezsi, alkalmazott költségei) miatt jóval magasabbak, mintha közvetlenül a kézművest keresnénk meg az igényeinkkel. Általában 3000-15.000 forint között mozognak a 90*90 cm-es kendők árai, mely függ a selyemfestő elismertségétől, a vásárlás helyétől és idejétől (kiemelt időszakokban, pl. karácsonyi ünnep előtt és kiemelt helyeken kiemelt árakat találunk).

A Silkyway selyemkendők előnyei

  • Minden termék egyedi, egy darab létezik belőle, kivéve a nagyobb megrendelésre készült termékekből.
  • Internetes értékesitésről lévén szó, 0-24 óráig válogathatsz a termékek között.
  • Nem csak azt látod, ami jelenleg eladó, hanem az eddig már elkelt termékeket is megnézheted, ami azért jó, mert igy több száz termékből válogathatsz! A kereső segitségével, szinekre, mintákra kereshetsz, a képekre kattintva pedig technikák szerint csoportositva találod a termékeket. Ha méretenként keresnél, a jobb oldalon látható kategóriákban találsz méretenkénti rendezést. Minden termék el van látva úgynevezett tag-ekkel, azaz cimkékkel, tulajdonságokkal, amelyeket a bejegyzés legalján találsz. Ha ezekre kattintasz, az ugyanilyen cimkével ellátott termékeket találod.
  • Változtatásokkal is kérheted a termékeket, pl. más méretben, kontúrral, szinben, stb.
  • Aki szeretné felpróbálni a kiszemelt selyemkendőt, az a Silkyway bemutatóteremben tükör előtt kényelmesen megteheti, mig párjának kényelmes helyet és időtöltést biztosit a kanapé és az újságok.
  • Céges megrendelés esetén logoval is el tudom látni a termékeket
  • Nagyobb megrendelés esetén kedvezményt biztositok


ajándék ötletek: kézzel festett selyemkendő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése