Ajándék nőknek - selyem sálak, kendők kézzel festve. Karácsonyi, születésnapi ajándék nőknek

2010. október 25., hétfő

Vitorlás elkészült!!!

ajándék ötletek
ajándék ötletek

Ma végre befejeztem az egyik nagy projektjemet: a vitorlást, amiről már eddig is beszámoltam. Tegnap kapta meg az oválist körülölelő szegélyt, ma pedig a zászlókat, a fenti madarakat és az utolsó simításokat, a mosást, vasalást. És a megajándékozott hölgy nevét is ráírtam. Remélem, tetszeni fog neki!

Ez egy egyedi kérésre készült selyemkendő volt, melynek alapja, kiinduló pontja egy Hermés selyemkendő. Az eredeti bár nem kézzel festett, hanem több száz, vagy ezer példányban nyomott kendő, mégis gyönyörű darab. Nagy kihívás volt hasonlót festenem, de megérte a fáradozást!

Ha te is szeretnél egy kép, vagy bármi más alapján selyemkendőt festetni, egyedi árajánlatért keress meg a szilagyinori@freemail.hu e-mailcímen!

Finally I finished one of my big projects : the boat I have already reported about. Yesterday I painted its frame, and today the flags, the birds, and the final steps such as ironing and washing. And I wrote the name of the gifted girl, Annamarie. I hope she will like it!

This hand painted silk scarf is made for custom order. The original scarf is a Hermés scarf issued maybe in several thousands peace. Although it is not a hand painted one, still a very beautiful piece therefore it was a great challenge for me to paint similar. But it worth.

If you want to have a scarf painted upon a picture or anything else, please contact me (szilagyinori@freemail.hu).
Az oldalamon látható selyemkendők egyedi, kézzel készített ajándékok szeretteidnek, akár Karácsonyra, akár születésnapra, névnapra, évfordulóra, nászajándék esküvőre. Ha te is szeretnéd megajándékozni választottadat velük, keress meg a szilagyinori@freemail.hu e-mailcímen, vagy a 20/515-8074-es telefonszámon.

2 megjegyzés: