Ajándék nőknek - selyem sálak, kendők kézzel festve. Karácsonyi, születésnapi ajándék nőknek

2011. február 27., vasárnap

Ajándék selyemkendő teknőssel és mandalával indiai stílusban

ajándék selyemkendő
ajándék selyemkendő

ajándék selyemkendő
Vevői megrendelésre készült ez a selyemkendő: a megajándékozott kedvenc stílusában, indiai hangulatban, színekkel és kedvenc motívumával, a teknőssel.

Saját tervezésű selyemkendő, közepén mandalával, négy sarkában négy teknőssel, lila, barna, narancs, sárga, pink színekkel és arany kontúrral.

Lepd meg te is szeretteidet egyedi selyemkendővel! Részletekért keress bizalommal a silkyway@selymetfestek.hu oldalon.

A teknősről
  • Szimbolizálja: hosszú élet, kitartás, szilárd védelem, páncél, magány, hidegvér
  • Feng shuiban: jószerencsét, egészséget hoz a ház lakóinak. Szimbolizálja a hosszú életet, és akár élő kedvencként valóságos csodát tesz az otthon szerencséjével. Ha netán munkában, vagy egy új állás megszerzésében problémáink adódnak, helyezhetünk teknőst, vagy teknős szímbólumot lakásunk, otthonunk északi részére
  • A polinéz kulturákban az egyik legszentebb állat. Sokféle jelentés párosul hozzá, amely visszavezethető a teknős életformájára-tulajdonságaira. Rengeteg tojást rak, ezért szimbóluma a termékenységnek, a családnak, összetartozásnak, házasságnak. Kemény páncélja és hosszú élete miatt szimbolizálja a védelmet, a hoszú életet, egészséget, gyógyulást, a nyugalmat (mert általában nem sietnek sehova.. ) Mivel él vízben és szárazföldön egyaránt és mélyre le tud merülni, ezért jelképezi a mélységet, akár átvitt értelemben is (lelki mélység, önvizsgálat, önmagunk mélységeivel való szembenézés), és a kétéltűségénél fogva az élet-halál, különböző világok közti kapcsolatot.
  • jelenti még álmokban a stabilitást, stabilitásra való vágyat, törekvést. Birtokolni valamit, amire nagyon szükséged van. Egy biztos hely, védettség érzése.
  • A taoizmusban a teknős jelképezi a triádot: a felső pancelja az ég, az alsó a víz és föld, a teknőc teste középen pedig az ember.

Mérete: 55*55 cm

Anyaga: 100% pongé 5 hernyóselyem
Ára: 4000 ft

1 megjegyzés: