Ajándék nőknek - selyem sálak, kendők kézzel festve. Karácsonyi, születésnapi ajándék nőknek

2011. március 9., szerda

Céges ajánlat: selyemkendő, selyemsál kiállitásokra a cég munkatársainak vagy hostesseknek




Céges ajánlat a kiállitási szezonra!

Ha munkatársai, esetleg hostessek üzleti megjelenését szeretné egyedivé tenni, akkor válasszon számukra a céges arculatához illő selyemkendőt, selyemsálat kiegészitőként!

Ahogy a kiállitási stand, úgy a céges öltözék, megjelenés is jelentőséggel bir a vevői, ügyfelei szemében. Akár munkatársai, akár hostessek várják leendő partnereit standjánál, a jól felismerhető, a céges arculathoz illeszkedő öltözék és kiegészitők megkönnyitik a beazonositást, kapcsolatfelvételt, kommunikálják, és nem utolsó sorban rögzitik ügyfeleiben logojának, arculatának fő szinét, illetve szineit.

Mindenki tudja, hogy az obi piros, a kika narancs szinű logoval rendelkezik. Vagy forditva? Ugye, hogy rögtön beugrik a logo és a szin?


Természetesen emlékszünk rá, hiszen eleget láttuk már, és erről az érintett cégek tettek is: ez a branding, avagy a márkaépités része.
Minden szervezetnek, vállalkozásnak szüksége van egységes vizuális megjelenésre, mely egyértelműen azonosithatóvá teszi és kiemeli környezetéből. Ennek minősége nagyban befolyásolja az első benyomást.
Az alábbi képeken a Novartis Kft-nek készült sálakat láthatják, melyek egy római kiállitás standjához igazitva lila szinekben pompáznak, arany kontúrral, nonfigurativ mintákkal.


Bármilyen mintát, szint választhat az alábbi méretekben:
  • 55*55 cm
  • 40*150 cm
  • 90*90 cm, vagy
  • egyedi méretek.
Ha bármilyen kérdése van, keressen bizalommal a 20/515-8074-es telefonszámon, vagy kérjen ajánlatot a silkyway@selymetfestek.hu e-mailcimen.
Referenciák:
Novartis Hungária Kft.
Biomi Kft. Gödöllő
Centrum Multivitamin







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése