Ajándék nőknek - selyem sálak, kendők kézzel festve. Karácsonyi, születésnapi ajándék nőknek

2014. március 20., csütörtök

Tavaszi sálak, kendők 2014-ben


Virágos női sálak, kendők tiszta selyemből, kézzel festve. Ideális ajándék hölgyeknek születésnapra, évfordulóra, szeretetünk kifejezéseként bármikor. 


Ajándék nőknek: rózsa selyemsál

Tulipán selyemkendő pasztell színekben - ajándék nőknek romantikusan

Rózsaágy selyem kendő tavaszi hangulatban


Mi az, feldobja az öltözéket, kifejezi a hangulatod, egyéniséged, és puha, imádod hordani?


A válasz: kézzel festett selyemkendő, selyemsál, mely egyedi, így téged képvisel, azt választod, amelyik a legjobban illik hozzád, vagy kérheted kedvenc színeidben, formáiddal is! 

Ha ajándékot keresel szeretteidnek, kollégáidnak, akkor válassz készletről, vagy rendelj az ő ízlése szerinti színekben. Kérhetsz rá feliratot is, hogy emlékezetessé tedd az eseményt! Ideális ajándék menyasszonyoknak nászajándékként, vagy kolléganőknek búcsúajándékként, vagy adhatod évzáróra, ballagásra tanároknak.


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 70/705-6697-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 

 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése