Ajándék nőknek - selyem sálak, kendők kézzel festve. Karácsonyi, születésnapi ajándék nőknek

2014. május 3., szombat

Egyedi ajándék tanároknak ballagásra, tiszta selyemből

Eleged van a tucat ballagási ajándékokból? Idén valami egyedi, maradandó, ötletes ajándékot szeretnél adni tanároknak, óvónőknek?

Nézd meg webáruházunkban kézzel festett selyem kendőinket, melyek mind-mind egyedi darabok: azt festünk rá, amit szeretnél! Így az ajándék teljesen személyre szabott lesz! Sőt, mivel ezek a szép kendők, sálak egész évben kiváló kiegészítők, maradandó ajándékot adsz: bármikor, amikor felveszi a tanárnő, óvónő, emlékezni fog a kis lurkókra és a végzés évére.
Kérhetsz teljesen új mintát, ezt egy szimbolikus, 2000 ft-os tervezési díj ellenében megtervezzük nektek. Ha több kendőt rendeltek ugyanezzel a mintával, akkor ez az összeg eloszlik a kendőkre.  Például ilyenek a csoport, osztály nevéből készült kendők, sálak, vagy a tanárnő által oktatott tárgy megjelenítése kendőn - Hangszerek selyemkendő ének- vagy zenetanároknak. Vagy történelemtanároknak ajánljuk ezt a szép kendőnket.

Hangszerek zenetanároknak egyedi selyemkendőn. Egyedi ballagási ajándék tanároknak
Tanároknak a tanított tantárgyat is meg tudjuk festeni.
Pillangós kendő - ideális ballagási ajándék óvónőknek a pillangó csoporttól
Különböző pillangós kendők óvónéniknek ballagásra

Ha megtetszett valamelyik kendőnk, akkor további lehetőségként bármely kendőnkre - amely már készen van, azokra is - kérhetsz egyedi feliratot, neveket, a végzés évét, személyes üzenetet, stb. Ezzel a felirattal személyre szabhatóak a kendőink, sálaink. A feliratok árai a hosszúságuktól függnek, iránymutatásként nézd meg az árakat, vagy keresd személyre szabott árért Kriszta kolléganőnket a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Ajándék óvónéniknek, tanároknak ballagásra, évzáróra - pillangós kendő színátmenetes háttéren.
Nevekkel és pillangókkal díszített kendő színátmenetes alapon.

Attól félsz, hogy a fiókban végzi a ballagási ajándékod?
A Silkyway selyem kendőkkel ez a veszély nem fenyeget! Egy szép, színes, a tanárnő, vagy óvónő stílusában megfestett selyemkendőt örömmel visel majd minden nő. Ezek a kendők használati tárgyak, bár nem csak a nyakunkban, hanem a lakásunkban is szépen mutatnak selyemképként, terítőként, asztali futóként. Folyamatosan jelen lesz életükben, vidámságot és örömöt csempészve bele.

Vagy 3 hasonló kendőt sorozatként is kitehetsz üveg nélküli keretben
Lakásdíszként is használhatóak kendőink

Hogy válassz egyedi ballagási ajándékot?

Válassz mintát és színt úgy, hogy az a legjobban illeszkedjen a megajándékozott tanár személyiségéhez, az öltözködéséhez, haja és szeme színéhez. Ha elbizonytalanodnátok, hogy mi áll jól neki, akkor ebben mi is tudunk tanácsot adni, ha hoztok róluk képet. Ha megtetszett valamelyik mintánk, felár nélkül kérheted más színben is!


Ha te is szeretnél egyedi, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni tanároknak, óvónőknek ballagásra, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 70/705-6697-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ballagási ajándék tanároknak, óvónéniknek


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális ballagási ajándék tanároknak, óvónőknek, pedagógusoknak, osztályfőnököknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése