Ajándék nőknek - selyem sálak, kendők kézzel festve. Karácsonyi, születésnapi ajándék nőknek

2014. december 27., szombat

Személyre szabott ajándékok selyemből a Silkyway selyemfestő műhelytől


Eleged van a tucatajándékokból?

Szeretnél idén igazán kreatív személyre szabott ajándékok közül választani?


Íme, itt az egyedi ajándék ötletek sora a Silkyway selyemfestő műhelytől!

Egyedi, kézzel festett csodaszép kendőink, sálaink minden hölgy szívét megdobogtatják! Válassz a több száz mintánk közül, rengeteg színösszeállításban webáruházunkban. De ha szeretnél új színkombinációt kérni, nálunk az is lehetséges! Sőt, még tovább megyek! Nem csak színben, hanem mintában is kérhetsz új sálat, nézd meg tervezési szolgáltatásunkat!

Minden lehetséges! Részletekért, árakért nézz körben webáruházunkban, vagy keress minket a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

50. születésnapi ajándék nőknek

Örökké virágzó csokor egy csodaszép selyem sálon, kézzel festve!


Virágos női kendők, sálak



Virágos kendők, sálak tiszta selyemből


Magyaros ajándékok matyó, kalocsai, jászsági és más magyar motívumokkal

Külföldön élő magyarokhoz utazol? Ajándékul vigyél magaddal egy szép selyemsálat! Többféle magyar motívumvilággal dolgozunk, a hagyományostól eltérő divatos színekben festjük meg őket, hogy bármikor, bárhol elegáns megjelenést adhassanak.
Magyaros ajándék külföldi magyaroknak vagy tárgyalópartnereknek

Elegáns üzleti ajándékok, protokoll ajándékok üzleti partnereknek

Sálainkat, kendőinket neves intézmények, minisztériumok, bankok, nagykövetségek is előszeretettel adják magasrangú partnereiknek. Törődés felsőfokon, mely az üzleti ajándékozásban is elengedhetetlen!
Exkluzív céges ajándék: elegáns selyemkendők, selyemsálak

Selyemkendők gyerekeknek

Bármilyen állatkával, többféle színben kérhető egyedi kendők. Hogy ne csak a felnőttek hordhassanak selymet. Fejre kötve védi a kicsiket a naptól, nyakra kötve a széltől óvja őket.
Állatos selyemkendő gyerekeknek


Ajándék Nagymamáknak - gyerekrajzos kendők

Szuper kreatív ajándék ötletünk Nagymamáknak az unokák rajzaiból készült különleges kendők! Örök emlék a kis csemeték ceruzájából, melyet mi selyemkendő formájában "konzerválunk", hogy büszkén hordhassák a nagymamák!

Gyerekrajzos selyemkendők - ideális ajándék nagymamáknak



Ballagási ajándék óvónőknek, tanároknak - a gyerekek fantáziájából


Gyerekcsoport rajzából készült egyedi selyemkendők

Fiatalos design sálak hölgyeknek


Modern, absztrakt mintájú fiatalos selyemsálak


Férfi selyemsál az uraknak



Búcsúajándék kolléganőknek

Elbúcsúzik egy kedves kolléganő? Kitartó munkájáért megérdemel egy szépséges, maradandó ajándékot. Válassz kedvenc színeivel, mintáival megfestett selyemkendőt, selyemsálat.


Ajándék kolléganőknek - egyedi selyemsálak, selyemkendők



Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - személyre szabott ajándék nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

1 megjegyzés:

  1. A webhely valójában nagyon vonzó. A saját pályája valóban hatalmas. Itt kell léteznünk. A kiadványommal együtt vagyok. Megyek egy személyre, aki sokkal többet vizsgál. Nagyon köszönöm!
    ajándékötletek

    VálaszTörlés