Ajándék nőknek - selyem sálak, kendők kézzel festve. Karácsonyi, születésnapi ajándék nőknek

2013. augusztus 29., csütörtök

Ezeket a mintákat hordd 2013 őszén!

2013/14 őszi-téli szezonban egyértelműen a tobzódó mintákról szól: legyen az virágos, absztrakt, csíkos vagy kockás, grafikus, tribal, etno, mozaikmintás, fotónyomatos, esetleg bélyegmintás. Mondhatjuk, hogy mindegy az egyedüli szabály, hogy mintás legyen.


Íme egy összeállítás a legtrendibb mintákból a Patternbank válogatásában.



Marc Jacobs is merész mintákkal dobta fel klasszikus vonalú ruháit, Donna Karan pedig a kis feketét gondolta újra, aszimmetrikus vonalakkal kiegészítve a különleges, elegáns darabjait.
A kockás mintától sokan ódzkodnak, de mi egyértelműen imádjuk! A kockákba feliratot is választhattok, de visszafogott szürke-pink megoldást is választhattok. Ha féltek egy nagyobb ruhadarabból beszerezni kockás mintájút, akkor ajánljuk, hogy mozaik selyemkendőink közül válogassatok.

divatos minták 2013. ősz-tél - kockás selyem sálak, kendők
Mozaik selyem sál többféle színben
A következő szezonban az eltúlzott, nagy minták, apró virágok és kockák szinte kötelező jelleggel jelennek meg a ruhatárakban.

divatos minták 2013. ősz-tél - virágos kendők selyemből, cseresznyevirágos kendő
Cseresznyevirágos apró mintás selyem kendő

Givenchy kollekciójában a fekete ruhadarabokat meglepő vonalakkal, nagy mesefigurákkal és rengeteg, színes apró virággal dobták fel a tervezők. Yves-Saint Laurent-nál is hangsúlyos a fekete – hol merész színekkel, hol ártatlan, aprómintás ruhákkal kombinálva.


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat a webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/515-8074-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 


 Silkyway selyemfestő műhely - művészi alkotások selyemből, nőktől nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése