Ajándék nőknek - selyem sálak, kendők kézzel festve. Karácsonyi, születésnapi ajándék nőknek

2013. szeptember 5., csütörtök

Fejezd ki az egyéniségedet kézzel festett selyem sállal, kendővel


Kézzel festett selyem sálak, kendők – Tökéletes az egyéniséged kifejezésére!


Ideális ajándék ötlet Karácsonyra, születésnapra, névnapra, évfordulóra, esküvőre. Kézzel készült egyedi selyem kendők, sálak.


Mutasd meg, milyen vagy!


Mi, nők minden nap az öltözködésünkkel fejezzük ki aznapi hangulatunkat, érzéseinket. Ha energikusak vagyunk, jobban vonzódunk a vöröshöz, ha stabilak, akkor a sötétkékhez, vagy a barnához, ha érzékiek, akkor a narancshoz. A színeket általában ösztönösen használjuk önkifejezésre, egyszerűen ahhoz a színhez  vonzódunk, ami a legjobban tükrözi hangulatunkat. De a színeket, formákat tudatosan is tudod használni, ha megnézed, melyik milyen minőséget szimbolizál

Fejezd ki magad selyem kiegészítők segítségével! Ha megvan az alap ruhatárad, mely őszre tartalmaz barna, sötétkék, fekete, szürke és más jól illeszthető darabokat, akkor ezeket könnyedén összepárosíthatod bármely kendőnkkel, és máris elegáns megjelenést értél el. 

De hordhatod ugyanazt a kendőt farmerhoz, lazább szereléshez is - így egy kendővel több öltözéket fűszerezhetsz meg, és más-más hatást érhetsz el. A kendők, sálak ideális kiegészítők bármilyen alkalomra, és nem csak nyakba kötheted, hanem hordhatod táskán, hajban, ruhára kötve, derékon, rátétként a mellrészen, csuklón, stb. Csak rajtad múlik, találj ki új megkötési módokat, vagy nézd meg a kendő megkötési javaslatainkat! 

Ha téged is lenyűgöznek a természet színei, formái - 

Nature kendő, sál kollekció

Karácsonyi ajándék ötletünk nőknek: kézzel festett női selyem kendők, sálak.

Virágos kendők, sálak a Silkyway selyemfestő műhelyből. Ajándék nőknek minden alkalomra, Karácsonyra, születésnapra, esküvőre.


Ha a határozott vonalakat, és a németes szigorúságot szereted:

Klimt inspiráció selyem sál germán hangulatban



Klimt inspiráció selyem sál - exkluzív ajándék nőknek Karácsonyra, születésnapra, üzleti partnereknek.

A magyar motívumok kedvelőinek: 

matyó, kalocsai, jászsági, szűcs motívumok elevenednek meg 
Folk Art kollekciónkban, modern felfogásban, divatos színekben

Kézzel festett női kendők, sálak. Ajándék nőknek Karácsonyra, születésnapra, évfordulóra, tárgyalásra, üzleti partnereknek



Az emberek évszázadok óta különféle úton-módon igyekeznek az egyéniségük kifejezésére. Ennek megvalósítási módszerei folyamatosan változtak az évek, évszázadok alatt. A tetoválás, a különleges ékszerek mind ilyen eszköz az egyediségünk kifejezésére.

A kiegészítők viselése egyértelműen utal viselője társadalmi hierarchiában elfoglalt helyére.

A világ változik, ám néhány dolog állandónak tűnik. Ma is, csakúgy mint eddig, folyamatosan kinyilatkoztatjuk a világ számára egyediségünket és státuszunkat. Tesszük ezt ruházatunk, hajviseletünk,  kiegészítőink megválasztásán keresztül. Személyiségünk látható abból is ahogyan az otthonunkat díszítjük de még az autónk márkája, színe, belseje is sokat árulkodik rólunk.
Páratlan egyéniségünket bemutathatjuk finom eleganciával vagy nyílt kérkedő, jól látható módon.

A Selyem Útja - selyem sálak, kendők használata

Stílusunk megteremtésére vagy hangsúlyozására népszerű út a kiegészítők tudatos használata. Ezek a kis "adalékok" a ruhásszekrényünkben egyedi ízt adhatnak még a legszürkébb ruhadarabunkhoz is. 

Ennek az egyediség faktornak egy varázslatos összetevője a női sál. Ezek a tartós és megnyerő darabok  végtelen lehetőséget biztosítanak viselőjük karakterének közvetítésére, diszkrét vagy hivalkodó módon, ahogy épp passzol hozzád. Női selyem sálat számtalan híres tervezőtől beszerezhetsz, de a  márkás, ámde mégiscsak tömegével készült, nyomott selyem kendők, sálak nem adják meg azt az egyediséget és eleganciát, mint az egyedi, kézzel készült selyem kendők, sálak, melyből csak 1-2 darab létezik - és az egyik a tiéd lehet! A széles körben elterjedt márkák tömegcikkei lehet, hogy olcsóbbak, ámde szintén nem az egyediség biztosítása, hanem a profitmaximálás a céljuk.

A megoldás a kézzel készült selyem sálak, kendők! Lenyűgöző szín- és formavilágával, egyedi mintáival és végtelen lehetőségével minden korosztály számára hordható örök darabok, melyek eleganciát és luxust tükröznek. Ráadásul különleges anyaga télen meleg, nyáron hideg, így egész évben védelmet biztosít számodra. Mi mást várnál még el egy kiegészítőtől?


Ha te is szeretnél üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, keress bizalommal a 20/515-8074-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék nőkne, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése