Ajándék nőknek - selyem sálak, kendők kézzel festve. Karácsonyi, születésnapi ajándék nőknek

2014. október 1., szerda

Ajándék nőknek: őszi színekben készült egyedi selyemkendők



Áldás selyemkendő őszi színekben  
Nárcisz sál föld színekben

Indás selyemsál elegáns hölgyeknek

Tulipános és egyéb virágos sálak

Afrikai minták ihlették ezt a barna-kék kendőt

Szeretnél te is egyedi ajándékot adni Karácsonyra, születésnapra, évfordulóra?

Válassz különleges selyem alkotásaink közül, és tiéd lehet készletről, vagy rendelésre bármelyik egyedi darab. Mindegyikből csak egy darab létezik, ezért ha sürgősen ajándékot keresel, nézd meg készleten lévő sálainkat, kendőinkat webáruházunkban. 

Ideális ajándék minden hölgynek, hiszen egy nőnek nem lehet elég kendője, sála! Örök ajándék, melyet szívesen fog hordani, és emlékezni Rád, akitől kapta. Kérhetsz rá feliratot: nevet, dátumot, egy rövid üzenetet, vagy bármit. Díszdobozban ideális ajándék nőknek!

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése