Ajándék nőknek - selyem sálak, kendők kézzel festve. Karácsonyi, születésnapi ajándék nőknek

2014. október 13., hétfő

Céges karácsonyi ajándék nőknek: kézzel festett selyemsálak, selyemkendők

Céges ajándék ötletek karácsonyra


Magyar motívumokkal díszített sálak, kendők

Boglárka selyemsál többféle színben. Virágos sálak, kendők céges ajándékként

Egyedi alkotások, maradandó céges ajándék

Unod már a sablonos céges ajándékokat? Válassz idén egyedi karácsonyi ajándékot partnereidnek, kollégáidnak!

Kézzel festett selyem sálainkból, kendőinkből minden korosztály számára kiválaszthatod a tökéletes karácsonyi ajándékot. Föld színek, pasztell hangulatok, visszafogott üzleti elegancia, vagy merészebb formák a divatot követő hölgyeknek - kínálatunkban mindent megtalálsz, de ha egyedi igényeid alapján szeretnél készíttetni velünk sálakat, kendőket, azt is meg tudjuk oldani. Mintát, színt, feliratot és logozott díszdobozt is választhatsz nálunk, hogy már csak át kelljen nyújtani a partnereknek az egyedi karácsonyi ajándékot!

Ha te is szeretnél üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi céges karácsonyi ajándék nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése